Έδωσε το ΙΧ του στο γαμπρό και μετά ζήτησε χρήματα

Έδωσε το ΙΧ του στο γαμπρό και μετά ζήτησε χρήματα

 

Mε το αζημίωτο έδωσε γνωστός Πατρινός το πολυτελές αυτοκίνητό του σε ζευγάρι που επρόκειτο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Ο επιχειρηματίας όταν ο γαμπρός του ζήτησε να δανειστεί το αυτοκίνητο είπε “ναι” και μάλιστα αυτοπροτάθηκε να είναι ο ίδιος ο οδηγός. Έτσι το στόλισε κανονικά και έπραξε το καθήκον του, όπως είχε υποσχεθεί. Όμως στη διάρκεια της δεξίωσης αμέσως μετά την τελετή, αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, αρχικά απευθύνθηκε στον γαμπρό και του ζήτησε χρήματα για το αυτοκίνητο που του διέθεσε αλλά και για τον…κόπο του. Του ζήτησε 150 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι εάν νοίκιαζε κάποιο όχημα από εταιρεία θα έπρεπε να πληρώσει τουλάχιστον τα διπλά. Στη συνέχεια πήγε στον πατέρα του γαμπρού και ζήτησε άλλα 150 ευρώ με την αιτιολογία του στολισμού του αυτοκινήτου.  Δεν άφησε όμως ούτε τον αδελφό του γαμπρού από τον οποίο πήρε 50 ευρώ λέγοντας του: «Καλά, στον οδηγό δεν θα δώσεις τίποτα, έτσι για το καλό;». Σύνολο; Η “ενοικίαση” του αυτοκινήτου κόστισε 350 ευρώ τα οποία μπήκαν στην τσέπη του επιχειρηματία.

Στο τέλος της βραδιάς βεβαίως οι τρεις άνδρες συζητώντας μεταξύ τους διαπίστωσαν τι συνέβη και όπως ήταν φυσικό ο γαμπρός έγινε έξω φρενών.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ