Σοκαριστικοί διάλογοι χρυσαυγιτών λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα

Σοκαριστικοί διάλογοι χρυσαυγιτών λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα

 

Τηλεφωνικές συνομιλίες του σωματοφύλακα του Νίκου Μιχαλολιάκου και μέλους της ΚΕ της Χρυσής Αυγής, Σωτήρη Δεβελέκα που βρίζει χυδαία τον δολοφονηθέντα Παύλο Φύσσα φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα stokokkino.gr. Στις δύο νέες επικοινωνίες, ακούγονται ύβρεις και χλευασμοί κατά του νεκρού Παύλου Φύσσα, δύο μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του στο Κερατσίνι. 

Οι δύο τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον Σ. Δεβελέκα με μέλη της Χρυσής Αυγής (μια γυναίκα και έναν άντρα) συμπεριλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 

«Τραγούδα τώρα π…στη από εκεί που είσαι»

Ο Σωτήρης Δεβελέκας, οδηγός και φρουρός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, αφού βρίζει χυδαία τον νεκρό, σχολιάζοντας τα τραγούδια του Παύλου Φύσσα φωνάζει «τραγούδα π..στη τώρα από εκεί που είσαι». 

Στη δεύτερη συνομιλία του  ο Σ. Δεβελέκας και ένας ακόμη χρυσαυγίτης γελάνε και σπάνε πλάκα με τον δολοφονηθέντα Π. Φύσσα βρίζοντας τον. Μάλιστα χλευάζουν την συμμετοχή του νεκρού σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο».

 

Ακούστε το ηχητικό εδώ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ