ΦΩΤΟ-Η μονοκατοικία των ληστών του Διστόμου-Η έφοδος της αντιτρομοκρατικής

ΦΩΤΟ-Η μονοκατοικία των ληστών του Διστόμου-Η έφοδος της αντιτρομοκρατικής 

 

Ρεπορτάζ : Μαρίνος Αλειφέρης 

 

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών ληστών του Διστόμου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια, κυρίως στην Πελοπόννησο. Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προσπαθούν να αξιοποιήσουν και την τελευταία πληροφορία ώστε να καταφέρουν να βρουν τα ίχνη του Γιώργου Πετρακάκου,  του Σπύρου Χριστοδούλου και του Σπύρου Δραβίλα.

 

 

Πριν  μερικές ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έφοδο σε μονοκατοικία της περιοχής της Νέας Μάκρης καθώς είχε διαπιστωθεί ότι ο Σπύρος Δραβίλας το είχε νοικιάσει πριν μερικούς μήνες για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι αστυνομικοί αφού παρακολούθησαν διακριτικά το σπίτι για περίπου τρεις ημέρες και είδαν ότι κανείς δεν το επισκέπτεται, μπήκαν σε αυτό όμως δεν βρήκαν οπλισμό.

 

Η μονοκατοικία στη Νέα Μάκρη, έγινε φύλλο και φτερό με αποτέλεσμα να βρεθεί γενετικό υλικό το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ταυτοποιήθηκε με αυτό του καταζητούμενου Σπύρου Δραβίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Σπύρος Δραβίλας το καλοκαίρι, εμφανίστηκε στο σπίτι μόλις πέντε φορές και παρουσιαζόταν ως επιχειρηματίας.

 

 

Διαβάστε επίσης.

 

 

ΕΛ.ΑΣ.- Αυτές είναι οι φωτογραφίες των ληστών του Διστόμου 

Τι είπαν οι ληστές στον ταμία-όμηρο

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ