Ετήσια εκπτωτική κάρτα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ετήσια εκπτωτική κάρτα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ετήσια εκπτωτική κάρτα για το δρομολόγιο Αθήνα-Βόλος-Αθήνα δίνει από σήμερα στην κυκλοφορία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με το Έθνος.

Οι κάτοχοι της ετήσιας κάρτας θα εξασφαλίζουν έκπτωση 30% στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής που θα προμηθεύονται για τα συγκεκριμένα δρομολόγια.

Η κάρτα θα κοστίζει 30 ευρώ (15 ευρώ για φοιτητές), ενώ για όσους την προμηθευτούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου το κόστος της θα είναι μειωμένο στα10 ευρώ. Η υπηρεσία ξεκινά από τον Βόλο και αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις ανάλογα με τη ζήτηση και το μερίδιο αγοράς του σιδηροδρόμου.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τους φοιτητές, με την ετήσια κάρτα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους προς τον Βόλο ή αντίστροφα πληρώνοντας είκοσι ευρώ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής, όπως γράφει το Έθνος. Η κάρτα, η οποία θα ισχύει για τη δεύτερη θέση, θα χορηγείται στους δικαιούχους με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας έκδοσης των ΑΕΙ/ΤΕΙ του Βόλου ή της Αθήνας.

Δυνατότητα

Στους κατόχους της κάρτας θα δίνεται η δυνατότητα να μετακινούνται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών στο κομμάτι Πειραιάς – Μαγούλα – Κορωπί – Αεροδρόμιο για 24 ώρες από την άφιξή τους στην Αθήνα ή αντίστοιχα για 24 ώρες πριν από την αναχώρησή τους από την Αθήνα προς τον Βόλο. Επιπλέον θα παρέχεται και παροχή φαγητού μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.

Αρχικά ο τίτλος μεταφοράς και το κουπόνι παροχής φαγητού (με την ένδειξη «Κουπόνι προσφοράς Βόλου») θα εκδίδονται χειρόγραφα. Οι παραπάνω προσφορές θα ισχύουν για κάρτες που θα εκδίδονται μόνον από τα σημεία πώλησης της πόλης του Βόλου. Αντίστοιχα οι τίτλοι μεταφοράς με τη χρήση της κάρτας θα εκδίδονται χειρόγραφά μόνο από τα σημεία πώλησης του Βόλου (ΣΣ Σταθμό, Γραφείο Πόλης), της Αθήνας και του ΣΚΑ. Στην επόμενη φάση οι τίτλοι μεταφοράς θα εκδίδονται ηλεκτρονικά και από τα υπόλοιπα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ