Έκλεβαν αυτοκίνητα με πασπαρτού

Έκλεβαν αυτοκίνητα με πασπαρτού

Εξαρθρώθηκε από το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας έκλεβαν αυτοκίνητα με τη χρήση κλειδιών-πασπαρτού από τον Δεκέμβριο του 2013.

Αστυνομικοί των τμημάτων ασφαλείας και τροχαίας Λιβαδειάς και Θηβών συνέλαβαν τρία άτομα, ηλικίας 34, 24 και 17 ετών αντίστοιχα, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μετέβησαν στην περιοχή της Λιβαδειάς με ΙΧ αυτοκίνητο, όπου εντόπισαν άλλο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου υπηκόου Αλβανίας, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του και με τη χρήση αντίγραφων κλειδιών, ο 24χρονος και ο 17χρονος, παραβίασαν την πόρτα του οδηγού και το έθεσαν σε λειτουργία.

Αστυνομικές δυνάμεις, μετά από ευρεία και συντονισμένη επιχείρηση, κατάφεραν να εντοπίσουν αρχικά το ΙΧ αυτοκίνητο με τους δύο δράστες στην περιοχή της Λιβαδειάς και το όχημα με τον 24χρονο στη Θήβα και να τους συλλάβουν.  

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν μέχρι στιγμής 13 περιπτώσεις κλοπών φορτηγών ιδίας μάρκας και τύπου, τα οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει από διάφορες περιοχές της Βοιωτίας (Άγιο Δημήτριο, Αλίαρτο, Βάγια, Καπαρέλι, Λεοντάρι, Λεύκτρα, Νεοχώρι, Ορχομενό, Πλαταιές), με την ίδια μέθοδο, τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2013.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά οχτώ αντίγραφα κλειδιών αυτοκινήτων και τρία κινητά τηλέφωνα ενώ κατασχέθηκε και το ΙΧ αυτοκίνητό τους.

Την προανάκριση διενήργησε το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν αύριο ενώπιον του ανακριτή Λιβαδειάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ