Αναστάτωση στο λιμάνι της Πάτρας με 15χρονο Αφγανό

Αναστάτωση στο λιμάνι της Πάτρας με 15χρονο Αφγανό

Αναστάτωση προκάλεσε έξω από το νέο λιμάνι της Πάτρας ένας 15χρονος Αφγανός, στην προσπάθειά του να μπει μέσα στους λιμενικούς χώρους και να κρυφτεί σε κάποιο φορτηγό, που θα είχε ως προορισμό λιμάνι της Ιταλίας. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος χτύπησε υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και χρειάστηκε να κινητοποιηθεί ομάδα αστυνομικών, προκειμένου να τον συλλάβει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν ο 15χρονος επιχείρησε να μπει κρυφά μέσα στο λιμάνι, έγινε αντιληπτός από τον υπάλληλο, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βγει έξω, στον χώρο του πεζοδρομίου.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 15χρονος έσπασε πλακίδια του πεζοδρομίου τα οποία πέταξε προς τον υπάλληλο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και στην περιοχή έφθασε ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι συνέλαβαν τον 15χρονο, αφού πρώτα ο ανήλικος αντιστάθηκε.

Σε βάρος του 15χρονου, ο οποίος δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΤΩΡΑ-Συνελήφθη ο δραπέτης των δικαστηρίων Πειραιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ