Συνελήφθη ο “πιστολέρο” της Πάτρας

Συνελήφθη ο “πιστολέρο” της Πάτρας

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Πάτρα ένας 29χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη μια 22χρονη ενώ αναζητείται ένας 29χρονος συνεργός της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποίησαν πληροφορίες και πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί σε οικία που φέρεται να κρυβόταν ο 29χρονος, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, για τη σύλληψή του.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποίησαν έρευνα στην προαναφερόμενη κατοικία όπου βρέθηκαν εντός αυτής, ο 29χρονος που αναζητούνταν και η 22χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Επιπλέον, κατά την έρευνα βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 29χρονος, ιδιοκτήτης της οικίας, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά και υπέθαλπε τον 29χρονο που αναζητούταν, δεν βρέθηκε εντός της οικίας και αναζητείται.

Σημειώνεται, ότι ο  29χρονος, στις 25-8-2014, το πρωί, είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές, εναντίον 36χρονου στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, χωρίς να τον τραυματίσει.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 25 και 26/08/2014, στην Πάτρα ένας 28χρονος και μια 25χρονη, ως συνεργοί του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ