• Τον "έδωσε" το DNA

  10:38 πμ, Πέμπτη 22 Μάρ 2012 10:38 πμ, Πέμπτη 22 Μάρ 2012

  Δύο νεαροί άντρες, ένας 23χρονος Ρουμάνος και ένας 28χρονος από το Ρέθυμνο βρίσκονται πίσω από την άγρια δολοφονία της 74χρονης στην περιοχή του Εσταυρωμένου στις 13 Ιανουαρίου.

  Οι δύο αδίστακτοι δράστες προσήχθησαν το πρωί της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ρεθύμνου και ομολόγησαν τις πράξεις τους, υπό το βάρος των αδιάσειστων στοιχείων που είχε συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ ύστερα από δύο περίπου μήνες από την ημέρα που διαπράχθηκε το έγκλημα.

  Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον 23χρονο Ρουμάνο, καθώς στο παρελθόν νοίκιαζε διαμέρισμα της 74χρονης, αλλά δούλευε και στο θερμοκήπιό της.

  Ο 23χρονος είχε προσαχθεί από την πρώτη στιγμή των ερευνών στην Ασφάλεια του Ρεθύμνου ως ύποπτος και του είχαν πάρει βιολογικό υλικό.

  Τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων που έφτασαν το απόγευμα της Τρίτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου επιβεβαίωσαν τις υποψίες των αστυνομικών για την ταυτότητα των δραστών, καθώς η εξέταση DNA «έδειξε» το Ρουμάνο ως συμμέτοχο στη ληστεία και την κακοποίηση της ηλικιωμένης γυναίκας μέσω της οποίας προκλήθηκε και ο θάνατός της.

  Πηγή: flashnews.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα