ΒΙΝΤΕΟ-Κατσιαμάκας: Ο Τσίπρας κατανόησε το απόλυτο των απόψεών μας

ΒΙΝΤΕΟ-Κατσιαμάκας: Ο Τσίπρας κατανόησε το απόλυτο των απόψεών μας

Σε δηλώσεις, μετά τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Γιάννης Κατσιαμάκας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τσίπρας κατανόησε το απόλυτο των απόψεών τους.

«Πριν από λίγο, είχαμε μία συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από δική του πρωτοβουλία, προκειμένου να τον ενημερώσουμε για τα δύο “καυτά” ζητήματα που απασχολούν, αυτή τη στιγμή, τους ένστολους, δηλαδή την ψήφιση του άρθρου 221 που περιέχονται ρυθμίσεις για τα ασφαλιστικά μας Ταμεία και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την οποία η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει δείξει δείγματα συμμόρφωσης. Εκθέσαμε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας, γιατί αντιδρούμε σε αυτές τις ρυθμίσεις στον κ. Τσίπρα, ο οποίος πραγματικά κατανόησε το απόλυτο των απόψεών μας.

Αναφορικά με το θέμα του ΣτΕ, όπως του τονίσαμε και πάλι, δεν είναι θέμα αποκατάστασης μίας επαγγελματικής ομάδος, είναι καθαρά θέμα δημοκρατίας, γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί από τη στιγμή που λέει ότι σέβεται τη δικαιοσύνη και τους θεσμούς, να μην τηρεί τις αποφάσεις της», επισήμανε.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Οι ένστολοι στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ