Νοσηλεύτηκε με αξονική άλλου ασθενούς

Νοσηλεύτηκε με αξονική άλλου ασθενούς

Σε περιπέτεια μπήκε μία οικογένεια από τον Πύργο, με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην 34χρονη κόρη τους. Συγκεκριμένα, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, η κοπέλα παρουσίασε πυρετό, ενώ είχε και λιποθυμικά συμπτώματα.

Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε και η κόρη τους ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, οι γονείς της και ο σύζυγός της την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου.

Εκεί ο γιατρός που την εξέτασε, αποφάσισε ότι θα πρέπει να γίνει αμέσως αξονική. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της αξονικής, ο γιατρός κάλεσε τους γονείς και το σύζυγο της 34χρονης και τους ανακοίνωσε ότι η ασθενής παρουσίαζε οίδημα στον εγκέφαλό της, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Ρίο με το ασθενοφόρο.

Τελικά, το ιατρικό συμβούλιο ζήτησε επιπλέον ενημέρωση από το νοσοκομείο Πύργου, καθώς υπήρξαν πολλές απορίες όσον αφορούσε την αξονική.

Η νέα ενημέρωση που ήρθε πάλι από το νοσοκομείο Πύργου ήταν «αρχή οιδήματος στον εγκέφαλό της» και οι γιατροί του Ρίου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μαγνητική εξέταση της ασθενούς. Τελικά, τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι η μαγνητική ήταν καθαρή, δεν υπήρχε κάποιο οίδημα.

Το συμπέρασμα των ιατρών ήταν ότι η αξονική προφανώς ανήκε σε κάποιον άλλο ασθενή, ενώ τα συμπτώματα της 34χρονης κοπέλας οφείλονταν σε μία ουρολοίμωξη.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ