Το αεροσκάφος ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο αρκετές ημέρες

Το αεροσκάφος ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο αρκετές ημέρες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη μοιραία πτώση αεροσκάφους στη Σπάρτη που στοίχισε τη ζωή σε δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ στη Λακωνία, νωρίς το πρωί, τρεις άνδρες ξεκίνησαν από το Πεταλίδι Μεσσηνίας με προορισμό το κλειστό αεροδρόμιο της Σπάρτης, ώστε να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο συγκεκριμένο χώρο εδώ και αρκετές ημέρες.

Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο, δύο από αυτούς επιβιβάστηκαν στο υπερελαφρό αμφίβιο αεροσκάφος, όμως, για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αίτια αυτό κατέπεσε λίγα δευτερόλεπτα, μετά την απογείωση.

Αυτό που αναζητούν οι αρχές είναι πως βρέθηκε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο και ποιες είναι οι αιτίες της συντριβής, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσουν εμπειρογνώμονες της Υπηρεσίας Πολίτικης Προστασίας.

Αυτή τη στιγμή, καταθέτει στην αστυνομία ο τρίτος άνδρας που δεν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος, καθώς και ένας αυτόπτης μάρτυρας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος ανήκει σε ιδιωτική αερολέσχη.

Διαβάστε επίσης:

Συντριβή αεροσκάφους στη Σπάρτη

Άγνωστο το δρομολόγιο του μοιραίου αεροσκάφους που κατέπεσε στη Σπάρτη

ΦΩΤΟ από τη μοιραία πτώση αεροσκάφους στη Σπάρτη

Διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Σπάρτης: Όταν τους απεγκλωβίσαμε είχαν σφυγμό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ