Χωρίς γιατρούς το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Χωρίς γιατρούς το νοσοκομείο Μεσολογγίου

 

«Προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής της Νοσηλευτική Μονάδας Αγρινίου μετακινούμε τον ιατρό Συρογιαννίδη Δημήτριο Επιμελητή Α΄Καρδιολογίας , από την νοσηλευτική μονάδα Μεσολογγίου στην νοσηλευτική μονάδα Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας για την πραγματοποίηση εφημερίας στις 26-7-2014 αντί εφημερίας Νοσηλευτικής Μεσολογγίου». Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο  ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου, ανακοίνωσε την μετακίνηση του καρδιολόγου γιατρού που έχει εφημερία το Σάββατο, από το νοσοκομείο Μεσολογγίου στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην επιστολή τα περιστατικά της περιοχής Μεσολογγίου, Ναυπάκτου θα πρέπει να διακομίζονται στο Αγρίνιο, καθώς το Σάββατο  δεν θα υπάρχει ούτε παθολόγος με αποτέλεσμα  να μην λειτουργήσει το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Οι κάτοικοι  της περιοχής κάνουν λόγο για προσπάθεια υποβάθμισης του νοσοκομείου Μεσολογγίου μέχρι να το μετατρέψουν σε κέντρο υγείας, ενώ την Δευτέρα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή σύσκεψη μεταξύ των εργαζομένων του νοσοκομείου και των κατοίκων της περιοχής προκειμένου να πάρουν αποφάσεις.

 

Δείτε το έγγραφο

 

Πηγή onairnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ