Συρρέουν οι τουρίστες για τον κροκόδειλο

Συρρέουν οι τουρίστες για τον κροκόδειλο

Το…μέλλον του Σήφη του κροκόδειλου αναμένεται να αποφασιστεί την Πέμπτη, σε σύσκεψη ειδικών που θα πραγματοποιηθεί στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου.

Ωστόσο, με…κοτομπουκιές και άλλα ορεκτικά επιχειρούν οι αρμόδιοι στο φράγμα των Ποταμών να…δελεάσουν τον Σήφη, που δεν λέει να μπει μέσα στις παγίδες που βρίσκεται η «χοντρή μπουκιά»: Τα ολόκληρα κοτόπουλα.

«Χρησιμοποιούμε και αυτό το σχέδιο να δούμε, αν αποδώσει, καθώς, μέχρι σήμερα, γυρνάει γύρω γύρω ο κροκόδειλος και μέσα δεν μπαίνει», δήλωσε ο διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης του φράγματος Βαγγέλης Μαμαγκάκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις μεθόδους με επιμονή και υπομονή, πριν προχωρήσουμε στο επόμενο σχέδιο που είναι τα σχοινιά με το δίχτυ».

Ωστόσο, ιδέες έχει βάλει στους Αμαριώτες η κοσμοσυρροή στην περιοχή τους, λόγω του κροκόδειλου που έχει εντοπιστεί στο φράγμα των Ποταμών.

Το φράγμα επισκέπτονται κάθε μέρα ξένοι τουρίστες και ντόπιοι, προσπαθώντας να δουν και να φωτογραφήσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους ελεύθερο κροκόδειλο.

Μάλιστα, δεν λείπουν κάποιοι φορείς και πολίτες που, μεταξύ σοβαρού και αστείου, εκφράζουν την επιθυμία τους ο κροκόδειλος να παραμείνει στο…νέο του σπίτι, αποτελώντας τουριστικό θέαμα-ατραξιόν με αντίτιμο.

Πηγή: Έθνος

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Η Βιστωνίδα γέμισε νεκρά ψάρια

ΦΩΤΟ-Αυτό είναι το σκυλάκι που σκότωσε ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Εύβοια

ΒΙΝΤΕΟ-Το Τόκιο ενδιαφέρεται για τον κροκόδειλο της Κρήτης

ΒΙΝΤΕΟ-Ο “Σήφης” κόβει βόλτες στη λίμνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ