Μαφιόζικο χτύπημα

Μαφιόζικο χτύπημα τις πρωινές ώρες σήμερα στα Κεραμαιά της Λέσβου. Λίγο μετά τις 5.00 άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά και έκαψαν τέσσερα αυτοκίνητα ιδιοκτησίας δύο αδελφών που διατηρούν επιχειρήσεις στα Κεραμειά. Πρόκειται για τους Στέργιο και Γιάννη Σάββα οι οποίοι διατηρούν μίνι-μάρκετ και κρεοπωλείο.Οι κάτοικοι του χωριού πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ύστερα από διαδοχικές εκρήξεις που τάραξαν την ηρεμία της περιοχής. Αμέσως συνειδητοποίησαν ότι τέσσερα αυτοκίνητα είχαν τυλιχτεί στις φλόγες. Όλοι οι κάτοικοι έτρεξαν κι άρχισαν να βοηθούν στην κατάσβεση των εστιών μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική, δυστυχώς όμως η ζημιά είχε γίνει.

Τα αυτοκίνητα είχαν παραδοθεί στις φλόγες και η καταστροφή τους ήταν σχεδόν ολική, ενώ την ώρα που έφτασε η Πυροσβεστική, οι πυρκαγιές είχαν ήδη σβηστεί.

Το ευτύχημα ήταν ότι οι κάτοικοι πρόλαβαν να προφυλάξουν τα σπίτια που ήταν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα. Σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν στα μάτια τους αφού όπως λένε κατηγορηματικά δεν έχουν ούτε και είχαν με κανέναν διαφορές.   Πηγή: lesvosnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ