Θεσσαλονίκη: Εξομαλύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Θεσσαλονίκη: Εξομαλύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

 

Εξομαλύνεται, σταδιακά, η κατάσταση στην κυκλοφορία των οχημάτων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε, από τα ξημερώματα έως και νωρίς το μεσημέρι την πόλη και είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε «ποτάμια», πολίτες να «εγκλωβιστούν» στα αυτοκίνητά τους, να πέσουν δέντρα και να πλημμυρίσουν καταστήματα, ισόγεια και υπόγεια υποδομών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περίπου 247 κλήσεις και, ήδη, έχουν γίνει 70 αντλήσεις υδάτων, δέκα κοπές κλαδιών δέντρων και απεγκλωβισμός πέντε πολιτών.

Σημειώνεται ότι είκοσι συνεργεία της Πυροσβεστικής με 40 υπαλλήλους επιχειρούν στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί.

Νωρίτερα, στην οδό Δωδεκανήσου, στο κέντρο της πόλης, δέντρο έπεσε πάνω σε περίπτερο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.

Στο μεταξύ, ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης και σε άλλες περιοχές, όπου η συσσώρευση των υδάτων δημιούργησε σημαντικά προβλήματα.

 

Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από τη βροχή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ