Brazilian Lift: Άμεση ανόρθωση γλουτών δίχως επέμβαση

Brazilian Lift: Άμεση ανόρθωση γλουτών δίχως επέμβαση

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

Γράφει ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας – Πλαστικός Χειρουργός  / Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan» / Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Δώστε σχήμα και όγκο στους γλουτούς σας με φυσικό τρόπο! Η μη επεμβατική Θεραπεία Brazilian Lift, βασίζεται στον επιτυχημένο συνδυασμό των νημάτων PDO με το Macrolane.

Τα νήματα PDO είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα σε 8-12 μήνες. Με μια πολύ λεπτή βελόνα δημιουργούμε εσωτερικό πλέγμα μέσα στο δέρμα για την υποστήριξη και ανόρθωση των ιστών. Παράλληλα η εφαρμογή ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου!

Τα νήματα PDO διαθέτουν ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα, όπως τον σύντομο χρόνο επέμβασης στο ιατρείο, την ανυπαρξία τομών και ουλών, το άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, την πλήρη απορροφητικότητα και την διασφάλιση που παρέχει το απόλυτα ασφαλές CLASS III Medical Device.

 

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ