Συνελήφθη 68χρονος καλλιεργητής χασίς

Συνελήφθη 68χρονος καλλιεργητής χασίς

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων χασίς σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, αποτελούμενη από σαράντα δύο δενδρύλλια και συνελήφθη ένας 68χρονος, ο οποίος κατηγορείται για χασισοκαλλιέργεια και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν, αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας. Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων χασίς, η οποία αποτελούνταν από 42 δενδρύλλια ύψους από 0,4 έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε, τη φυτεία καλλιεργούσε ο 68χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και παρά την αντίσταση που προέβαλε, συνελήφθη. Επιπρόσθετα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και σε κατάστημα του 68χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, δεκαεννέα φυσίγγια και δεκαοκτώ ναρκωτικά χάπια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ