ΒΙΝΤΕΟ-Αστυνομική επιχείρηση στη Χαλκιδική

ΒΙΝΤΕΟ-Αστυνομική επιχείρηση στη Χαλκιδική

 

Εκτεταμένους ελέγχους πραγματοποίησε η αστυνομία σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου (20-22.06.2014), από αστυνομικούς σε διάφορες περιοχές της Κασσανδρείας Χαλκιδικής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 415 άτομα, καθώς και σε 359 οχήματα.

Από την αστυνομική επιχείρηση διαπιστώθηκε πλήθος παραβάσεων της φορολογικής, της υγειονομικής και της ασφαλιστικής νομοθεσίας και άλλες παραβάσεις. Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν τέσσερις διοικητικές φορολογικές παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων, τρεις διοικητικές παραβάσεις για μη καταχώρηση προσωπικού στο Ι.Κ.Α., οκτώ παραβάσεις για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, τρεις παραβάσεις για παράβασης της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας (Α.Ε.Π.Ι.), μία παράβαση για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια και 50 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., εκ των οποίων οκτώ παραβάσεις για μέθη, ενώ αφαιρέθηκαν συνολικά επτά άδειες οδήγησης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι, όπου διαπιστώθηκαν διάφορες παραβάσεις και εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις συλλήψεις για φοροδιαφυγή, μία σύλληψη για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και κακόβουλη βλασφημία σε βάρος κλιμακίου της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, δύο συλλήψεις για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, τέσσερις συλλήψεις για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης, πέντε συλλήψεις για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, εκ των οποίων μία περίπτωση και για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια, δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, τέσσερις συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και μία σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθησαν ένας υπήκοος Αλβανίας ως φυγόποινος και ένας υπήκοος Αλβανίας διότι παρέμενε παράνομα στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ