Το ελληνικό Linkedin

Το ελληνικό Linkedin

Την τεχνολογία και τη «μόδα» της κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν δύο αδέλφια από τη χώρα μας, τα οποία δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης για να αντιμετωπίσουν το συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα της ανεργίας. Πριν από έξι μήνες, οι Δημήτρης και Διονύσης Αδάμ λάνσαραν το Bsmark.com, μια καθαρά ελληνική πλατφόρμα που θυμίζει σε ορισμένα σημεία το Linkedin, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα και έχει ήδη αρχίσει να πολλαπλασιάζει τους χρήστες της.

«Το Bsmark.com απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στην κοινωνική δικτύωση, μακριά από ψεύτικα προφίλ και ανούσιο περιεχόμενο. Ουσιαστικά αποτελεί ένα ποιοτικό μέσο επαγγελματικής επικοινωνίας και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα και εντελώς δωρεάν. Μέλη του μπορούν να γίνουν επαγγελματίες, φοιτητές, άνεργοι ή ακόμα και οργανισμοί,», λέει στον Ελεύθερο Τύπο ο κ. Δημήτρης Αδάμ.

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν το βιογραφικό τους, τις υπηρεσίες ή ακόμα και τα προϊόντα τους μέσω της πλατφόρμας. Την ίδια ώρα, τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αναρτήσουν τις δικές τους αγγελίες εργασίας ή να κάνουν αίτηση σε αγγελίες τρίτων.

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Διαβάστε επίσης:

 

Άρτος και… Ελλάδα στη Βιέννη

Συνέλαβαν «μεσολαβητή» ιατρικών ραντεβού

“Εφιάλτης” το ΕΣΥ για καρκινοπαθείς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ