Απολογείται ο 22χρονος που σκότωσε την άστεγη στη Γλυφάδα

Απολογείται ο 22χρονος που σκότωσε την άστεγη στη Γλυφάδα

Με την επίκληση ψυχικής νόσου και αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, απολογείται ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή ο 22χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα, λίγο πριν το Πάσχα.

Η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορουμένου, που τον εκπροσωπεί ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναδειχθεί σοβαρή ψυχική νόσος από την οποία ισχυρίζεται ότι πάσχει, αλλά και εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες.

Ο 22χρονος παρέδωσε στον ανακριτή δωδεκασέλιδο υπόμνημα και έγγραφα που πιστοποιούν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας, εξαιτίας της οποίας προκύπτει ότι είχε απαλλαγεί από το στρατό.

Στο φάκελο που παρέδωσε στον ανακριτή η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, περιλαμβάνονται, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, βίαια επεισόδια σε βάρος του πατέρα του και εκτιμήσεις ειδικών ότι ο 22χρονος, εξαιτίας της νόσου του, έχει οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βράδυ έβλεπε και άκουγε δαίμονες που τον προέτρεπαν να σκοτώσει κάποιον, για να τον αφήσουν και να γλιτώσει τη δική του ζωή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Κρανιδιώτης: Ο δολοφόνος της άστεγης έχει ψυχολογικά προβλήματα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ