Συνελήφθησαν 15 άτομα για αυτόφωρα αδικήματα

Συνελήφθησαν 15 άτομα για αυτόφωρα αδικήματα

Με σκοπό την πρόληψη κλοπών, την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια και, γενικότερα, την αντιμετώπιση κάθε παραβατικής συμπεριφοράς, πραγματοποιούνται από τις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού Θεσσαλονίκης στοχευμένοι έλεγχοι.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Γ.Α.Δ.Θ. πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

– Συνελήφθη, κατόπιν αναζητήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, απογευματινές ώρες χθες (16-06-2014), στο κέντρο της πόλης, 32χρονος ομογενής, γιατί νωρίτερα την ίδια ημέρα, δρώντας στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου καταστήματος ψιλικών.

– Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο κέντρο της πόλης 33χρονο, ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την ίδια περιοχή. Στο κλεμμένο δίτροχο εντοπίστηκε μία τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα της ιδιοκτήτριας.

– Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης περίπτωση κλοπής σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Κορδελιό, που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (16-06-2014). Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 32χρονη, η οποία, μαζί με συνεργό της, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης καρτέλες τυχερών παιγνίων.

– Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (16-06-2014), συνολικά έξι άτομα, στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

– Συνελήφθησαν χθες (16-06-2014), σε διάφορες περιοχές της πόλης, τρία άτομα, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

– Από δικυκλιστές Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

– Βεβαιώθηκαν τρεις πταισματικές παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων γυναικών (αλλοδαπές), κατ΄εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων και μία πταισματική παράβαση κατ΄εφαρμογή του Νόμου Περί Επαιτείας.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Υπό έλεγχο η φωτιά στις Σέρρες

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ