Γιατί οι άνδρες που φοράνε κόκκινα κερδίζουν τις γυναίκες;

Γιατί οι άνδρες που φοράνε κόκκινα κερδίζουν τις γυναίκες;

Kαι άλλα μυστικά που οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρεις…

Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες; Για όλους τους άνδρες που έχουν κάνει αυτή την ερώτηση, ετοιμάσαμε αυτό το μικρό αφιέρωμα. Μυστικά που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις μια γυναίκα.

Ένας τρυφερός άνδρας είναι πάντα σέξι για τη γυναίκα.

Η επιστήμη εξηγεί. Μια γυναίκα εκτιμά την ευαίσθητη πλευρά του άνδρα ειδικά όταν είναι αναστατωμένη. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι εκείνα που δεν ακολουθούν διαχωριστικές γραμμές στους ρόλους άνδρα και γυναίκας και τολμά ο ένας να εξερευνήσει την ψυχολογία του άλλου. Την επόμενη φορά που θα τη δεις να είναι συγκινημένη ή στεναχωρημένη αγκάλιασέ την τρυφερά και μίλα της όμορφα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις τη γυναικεία ψυχολογία.

Να είσαι παραδοσιακός, αλλά όχι σκληρός.

Το ότι θα τολμήσεις να εξερευνήσεις τη γυναικεία ψυχοσύνθεση δε σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τον ανδρικό σου ρόλο. Και το πιο βασικό σε έναν άνδρα είναι να μη ξεχνά ποτέ να είναι γενναιόδωρος και ευγενικός με μια γυναίκα. Έτσι ήταν πάντα οι παραδοσιακοί άνδρες. Για να την κερδίσεις λοιπόν, άνοιξε της την πόρτα στο αυτοκίνητο, βοήθησέ την όταν θα κουβαλά σακούλες με ψώνια, πήγαινέ τη στο σπίτι μετά από μια έξοδό σας. Μικρές κινήσεις που όμως υποδηλώνουν το ότι είσαι gentleman. Θα το εκτιμήσει πολύ.

Φρόντισε την εμφάνισή σου.

Μπορεί οι γυναίκες να μην εκτιμούν τους νάρκισσους αλλά προσοχή! Πάντα θα πρέπει να φοράς καθαρά και περιποιημένα ρούχα και να τηρείς τους κανόνες υγιεινής. Μη ξεχνάς: Η γυναίκα από το πρώτο φλερτ μέχρι το μήνα του μέλιτος σε θέλει περιποιημένο. Εξερεύνησε και τα γούστα της. Αν της αρέσουν οι άνδρες να φορούν στενά τζιν, τότε μήπως θα πρέπει να ακολουθήσεις και τη δική της ενδυματολογική άποψη.

Γιατί οι άνδρες δεν φορούν κόκκινα;

Αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες οι άνδρες που φορούν φαντάζουν στα μάτια των γυναικών πιο εκλυστικοί, πιο δυνατοί και πιο ποθητοί! Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν το κόκκινο χρώμα χτυπά στα πιο βαθιά ερωτικά ένστικτα των γυναικών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ