Απόστρατος κατηγορείται για μαστροπεία

Απόστρατος κατηγορείται για μαστροπεία

Μια θλιβερή ιστορία κρύβεται πίσω από την υπόθεση που αποκάλυψε το αστυνομικό δελτίο, με πρωταγωνίστρια μια 27χρονη που εκδιδόταν στον Πύργο και έναν 69χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr oι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, είχαν να προσεγγίσουν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή και λεπτότητα λόγω της ιδιαιτερότητάς της, με προσοχή για την τοπική κοινωνία που δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια φαινόμενα. Υπήρχαν λοιπόν πληροφορίες πως η 27χρονη από χωριό του Πύργου, εκδιδόταν έναντι αμοιβής χωρίς τις σχετικές για το επάγγελμα άδειες, σε διάφορους χώρους, κυρίως σε σπίτια ευκατάστατων ανδρών. Άλλωστε το απαιτούσε και η αμοιβή της που ήταν 100 ευρώ .

Ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και επικοινώνησε με τον 69χρονο άντρα που κανόνισε και το ραντεβού με την 27χρονη το μεσημέρι της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της πόλης. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα που θα έπαιρνε η κοπέλα για τις υπηρεσίες της. Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι, ο 69χρονος, έφερε με το αυτοκίνητό του τη νεαρή στο ξενοδοχείο και περίμενε από κάτω. Ύστερα από λίγα λεπτά, ο νεαρός αστυνομικός και η 27χρονη βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μόλις της έδωσε τα χρήματα και πριν προβούν σε οποιαδήποτε πράξη, της ανέφερε την ιδιότητά του και επιχείρησε να τη συλλάβει. Η κοπέλα προέβαλε αντίσταση, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε στον αστυνομικό. Εκείνη τη στιγμή εισέβαλαν στο δωμάτιο και άλλοι αστυνομικοί, που την ακινητοποίησαν και τη συνέλαβαν. Παράλληλα άλλη ομάδα αστυνομικών πλησίασε τον 69χρονο στο χώρο που περίμενε και τον συνέλαβε και αυτόν.

Αργότερα η 27χρονη δεν αρνήθηκε τη δράση της, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως εδώ και αρκετό καιρό εκδίδεται έναντι αμοιβής με άντρες στον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή. Ο 69χρονος προσπάθησε να αρνηθεί κάθε εμπλοκή με την υπόθεση, παρά μόνο δέχθηκε πως γνώριζε τι συνέβαινε και απλά διευκόλυνε την κοπέλα με το να τη μεταφέρει στο συγκεκριμένο ραντεβού. Οι δύο τους αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ηλείας, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της μαστροπείας ο 69χρονος και της πορνείας και αντίστασης κατά της αρχής η 27χρονη.

Πηγή: ilialive.gr

 

Διαβάστε επίσης

Αστυνομικός σε κύκλωμα μαστροπείας

Συνελήφθη για μαστροπεία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ