Πατέρας και οι τρεις γιοί του διακινούσαν ναρκωτικά

Πατέρας και οι τρεις γιοί του διακινούσαν ναρκωτικά

Οικογενειακή «επιχείρηση» εμπορίας ναρκωτικών είχε στήσει ένας πατέρας και οι τρείς γιοί του στον Ορχομενό. Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Ορχομενού, συνέλαβαν τον 51χρονο και τους τρεις γιούς του, 27, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από έρευνα, τόσο στο σπίτι των τριών δραστών, όσο και στο σπίτι του 27χρονου, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 68,9 γραμμαρίων.

Από την έρευνα προέκυψε ακόμη πως ο 19χρονος και ο 27χρονος είχαν εισέλθει στο σπίτι 74χρονης στην περιοχή του Ορχομενού και αφαίρεσαν μία γυναικεία δερμάτινη τσάντα, η οποία περιείχε 16.900 ευρώ, καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα ατομικά έγγραφα της ηλικιωμένης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Λιβαδειάς ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς, σύμφωνα με πληροφορίες από το viotianet.gr.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πωλείται πάλι το «καταφύγιο» του Ωνάση

Νεκρή 31χρονη από τροχαίο στην Βούλα-Στο νοσοκομείο ο Νταμπίζας

ΦΩΤΟ-Έμπαιναν στα σπίτια με ανεμόσκαλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ