Τα ματωμένα ρούχα πρόδωσαν τον δολοφόνο του αστυνομικού

Τα ματωμένα ρούχα πρόδωσαν τον δολοφόνο του αστυνομικού

Η αντίστροφή μέτρηση για τη ζωή του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζακλή ξεκίνησε προχθές στις 11.25 το βράδυ, όταν μαζί με συνομήλικο φίλο του και γείτονα επέστρεφαν με τα πόδια από μια κοινωνική εκδήλωση.

Πλησιάζοντας στο σπίτι του γείτονα, αντιλήφθηκαν τον διαρρήκτη που επιχειρούσε να διαρρήξει την κεντρική πόρτα. Ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και ο 35χρονος φίλος του προσπάθησαν να εμποδίσουν τον διαρρήκτη και να τον ακινητοποιήσουν. Βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον δράστη ο οποίος έβγαλε αιφνιδιαστικά μαχαίρι.

Αρχικά τραυμάτισε ελαφρά στον αριστερό θώρακα τον φίλο και γείτονα και στη συνέχεια έπληξε δύο φόρες τον αστυνομικό στην αριστερή ωμοπλάτη τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Αμέσως οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση σε όλη  την περιοχή και έγιναν προσαγωγές υπόπτων.

Τα ματωμένα ρούχα πρόδωσαν τον 30χρονο Ρομά δράστη, ο οποίος προσήχθη από τοπικό καταυλισμό όπου διέμενε σε σκηνή. Ο κλοιός είχε σφίξει και ομολόγησε τη δολοφονική επίθεση, ενώ είπε ότι το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον αστυνομικό το πέταξε κατά τη διαφυγή του σε αγροτική περιοχή κοντά στον τόπο της δολοφονίας.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

 

Διαβάστε επίσης:

Στις φλόγες λυόμενο στη Σαλαμίνα

Τραγωδία στην Πιερία-Νεκρός 59χρονος

Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ