• ΦΩΤΟ-Τα...τσιπουράκια της Νατάσας στον Ψηλορείτη

  1:13 μμ, Κυριακή 11 Μάι 2014 1:13 μμ, Κυριακή 11 Μάι 2014

  ΦΩΤΟ-Τα...τσιπουράκια της Νατάσας στον Ψηλορείτη

  Οι Ανωγειανοί την αγαπούν πολύ και στις καρδιές τους εξακολουθεί να είναι η «προεδρίνα» τους. Τη σέβονται, την περιποιούνται και, κυρίως, την προστατεύουν.

  Ακριβώς γι' αυτό η τελευταία επίσκεψη της Νατάσας Παζαΐτη στην Κρήτη, ύστερα από χρόνια απουσίας, έγινε κεκλεισμένων των θυρών, παρά το γλέντι με τη ρακή και τα κρητικά μεζεδάκια που στήθηκε για χάρη της.

  Η συγκεκριμένη επίσκεψη, φωτογραφίες από την οποία δημοσιεύει η Espresso της Κυριακής, δεν έγινε αντιληπτή ούτε καν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού τόσο η Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή όσο και οι Κρητικοί φίλοι της δεν ήθελαν καμία απολύτως δημοσιότητα.

  Η γυναίκα που με τη σεμνή παρουσία και το γλυκό χαμόγελό της κατάφερε να κερδίσει τους κρητικούς από την πρώτη κιόλας επίσκεψή της στο νησί, το καλοκαίρι του 2000, ως σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, λάτρεψε τη λεβεντογέννα Κρήτη.

  Η αγάπη αυτή αποδείχθηκε διαχρονική, αφού από τη θέση της πρώτης κυρίας της χώρας επισκέφτηκε αρκετές φορές το νησί των γενναίων, αποκτώντας φιλίες που μοιάζουν σήμερα σαν το παλιό, καλό κρασί. Μία απ' αυτές είναι η σχέση της με τον πασίγνωστο τροβαδούρο της Κρήτης, Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον οποίο εξακολουθεί να επισκέπτεται κάθε φορά που ο χρόνος της το επιτρέπει, αφού οι οικογενειακές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν της αφήνουν τα τελευταία χρόνια και πολλά περιθώρια.

  Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν πέρυσι τον Ιούλιο, ανήμερα τη γιορτή του Αγίου Υακίνθου, του ορθόδοξου αγίου της ανάμνησης των συναισθημάτων και της προσδοκίας τους ή των ερωτευμένων, όπως πολλοί θέλουν να τον θεωρούν.

  Δείτε τις φωτογραφίες:

  Πηγή: Espresso της Κυριακής

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα