Κανένα σημάδι ζωής από τον άνδρα που έπεσε στο πηγάδι

Κανένα σημάδι ζωής από τον άνδρα που έπεσε στο πηγάδι

Κανένα σημάδι ζωής δεν έχει εντοπιστεί, μέχρι στιγμής, από τον 39χρονο άνδρα από τη Γεωργία, που “θάφτηκε” στο βυθό του πηγαδιού, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, όταν, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι Χανίων, καταπλακώθηκε από όγκους χωμάτων.

Άνδρες της ΕΜΑΚ, από την πρώτη στιγμή, έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άνθρωπο που βρίσκονταν μέσα στο πηγάδι, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό του 39χρονου, οι οποίες συνεχίζονται και με το πρώτο φως της ημέρας, χωρίς, ωστόσο, για την ώρα να έχουν εντοπίσει κάποιο σημείο ζωής από τον άτυχο άνδρα.

Ο 39χρονος εργαζόταν με πέντε ακόμα άτομα, τα οποία κατάφεραν και απεγκλωβίστηκαν, χωρίς τη βοήθεια της ΕΜΑΚ.

Από τότε μέχρι και τώρα, γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του 39χρονου, ο οποίος, ωστόσο, δεν απαντά στα καλέσματα των διασωστών.

Η επιχείρηση εξελίσσεται με μεγάλη δυσκολία, καθώς οι διασώστες πυροσβέστες, μπαίνοντας μέσα στο πηγάδι, πρέπει να ανασύρουν μεγάλες ποσότητες από χώματα και πέτρες, ενώ προχώρησαν και σε απάντληση του νερού που υπήρχε.

Οι πυροσβέστες χρησιμοποιούν ό,τι διαθέσιμα μέσα υπάρχουν, ενώ μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης όλου του πηγαδιού, εξετάζεται η δυνατότητα να τοποθετηθούν τσιμεντένια στεφάνια ως μέσα αντιστήριξης, έτσι ώστε με ασφάλεια για τους διασώστες να συνεχιστεί η επιχείρηση για την απομάκρυνση των χωμάτων κάτω από τα οποία εκτιμάται ότι βρίσκεται ο εγκλωβισμένος.

Πηγή: cretalive.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Κινδυνεύει εργάτης που έπεσε σε πηγάδι

Χειροπέδες στον εργολάβο για το εργατικό ατύχημα

Χανιά-Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του εργάτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ