Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

 

Ένας 47χρονος κι ένας 52χρονος Βούλγαρος, συνελήφθησαν από την αστυνομία για τον θανάσιμο τραυματισμό 45χρονης γυναίκας στην Κάντζα. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Σημειώνεται ότι ο 47χρονος δράστης είναι ο σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, τις πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς, στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν και τα τρία άτομα, δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο άνδρες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο θύμα, στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματος της άτυχης γυναίκας.

Η 45χρονη, δεν μετέβη σε νοσοκομείο, αλλά το μεσημέρι της Τρίτης, διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση  όπου και πέθανε το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της επήλθε από ρήξη σπλήνας, ενώ  κατά την εξέτασή τους, οι δράστες ομολόγησαν, ότι και οι δύο είχαν χειροδικήσει σε βάρος της.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος σύζυγος του θύματος, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος της 45χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ