Κινηματογραφική καταδίωξη στην Λαμία

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Λαμία

 

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην πόλη της Λαμίας, όταν σε μια διασταύρωση υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ δυο οδηγών. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ένας φοιτητής του ΤΕΙ κινούταν κανονικά με το μηχανάκι του, όταν ξαφνικά πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου παραβίασε το Stop και παραλίγο να συγκρουστούν.

Οι δυο οδηγοί αρχικά είχαν φραστική αντιπαράθεση, ενώ στη συνέχεια όταν ο φοιτητής θέλησε να φύγει προκειμένου να δώσει τέλος στο επεισόδιο, ο οδηγός τον ακολούθησε, προκαλώντας τον να σταματήσει.

Μόλις ο 26χρονος φοιτητής σταμάτησε ο 55χρονος οδηγός κατέβηκε κάτω και τον πλησίασε απειλητικά κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο φοιτητής τον έσπρωξε και ταυτόχρονα κάλεσε σε βοήθεια τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Ο 55χρονος μόλις είδε τους αστυνομικούς να έρχονται μπήκε στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Όταν οι ΔΙ.ΑΣ. ενημερώθηκαν από το φοιτητή για το μαχαίρι άρχισαν να τον καταδιώκουν.

Η καταδίωξη, έλαβε τέλος, όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα βαν, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει κανείς και τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χειροπέδες στον 55χρονο και τη γυναίκα του και τους οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

 

Πηγή φωτογραφίας lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ