Γιατί τα 12′ του πρώτου ραντεβού είναι τόσο κρίσιμα;

Γιατί τα 12′ του πρώτου ραντεβού είναι τόσο κρίσιμα;

Μήπως σπαταλάς πολύ ώρα σε ένα ραντεβού μιλώντας ακατάπαυστα και προσπαθώντας να δημιουργήσεις καλές εντυπώσεις; Οι ειδικοί θα υποστήριζαν ότι αν η προσπάθειά σου ξεπερνά τα 12 λεπτά τότε μάλλον σπαταλάς το χρόνο σου. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, χρειάζεται κανείς μόλις 12 λεπτά για να αποφασίσει αν το πρόσωπο με το οποίο έχει βγει ραντεβού είναι ιδανικός σύντροφος ή όχι. Η μελέτη- δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία και συμμετείχαν 2.000 ενήλικες το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων δήλωσαν ότι το βασικό χαρακτηριστικό στο οποίο δίνουν σημασία είναι το χαμόγελο, ο τόνος της φωνής αλλά και η μυρωδιά του σώματος!

Τι άλλο πρέπει να προσέχετε σύμφωνα με την έρευνα;

Το επόμενο πιο σημαντικό κριτήριο είναι να έχει δροσερή αναπνοή (45% των ερωτηθέντων), καλό τόνο φωνής (25%) και βέβαια, να είναι ντυμένος έξυπνα (23%).

Ποια χαρακτηριστικά απωθούν τον υποψήφιο ερωτικό σύντροφό σας σύντροφο από την πρώτη στιγμή; Είναι η «βαριά» μυρωδιά του σώματος (το 59% των εθελοντών δήλωσαν πως θα το έβαζαν στα πόδια, αν έβγαιναν ραντεβού με κάποιον που δεν μοσχομύριζε) και η κακοσμία του στόματος (53%).

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο boro.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ