ΦΩΤΟ-Συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων

ΦΩΤΟ-Συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων

 

Συνελήφθη στην Κυψέλη 45χρονος αλλοδαπός για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Ο 45χρονος αλλοδαπός είναι υπήκοος Πακιστάν και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 7 Απριλίου το απόγευμα στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και την Κυριακή 6 Απριλίου ο συλληφθείς είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανηλίκων.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δράστη.  

Πρόκειται για τον (επ) AHMAD (ον) IMTIAJ του Muhammad Bashir και της Maqsood Bibi, ο οποίος γεννήθηκε την 1-1-1969 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ