Αστυνομικοί απεγκλώβισαν διαρρήκτη

Αστυνομικοί απεγκλώβισαν διαρρήκτη

Αντιμέτωποι με μια έκπληξη βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Αμαλιάδα καθώς κλήθηκαν να συλλάβουν διαρρήκτη καφετέριας ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μέσα στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο διαρρήκτης εισέβαλε στην καφετέρια, έκλεισε το παράθυρο και επιχείρησε να διαρρήξει την ταμειακή μηχανή. Εκείνη την ώρα πέρασε από έξω ένας από τους εργαζόμενους του καταστήματος ο οποίος όταν κοίταξε από τα παράθυρα αντιλήφθηκε τον άγνωστο άνδρα.

Ο διαρρήκτης επεχείρησε να κρυφτεί πίσω από έναν πάγκο, ήταν όμως πολύ αργά, γιατί ο εργαζόμενος τον είχε δει και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφθασαν έξω από το κατάστημα και ζήτησαν από τον εργαζόμενο να ανοίξει την πόρτα για να συλλάβουν τον διαρρήκτη. Ο εργαζόμενος δεν είχε μαζί του το κλειδί του καταστήματος με αποτέλεσμα να καλέσουν τον διαρρήκτη να βγει έξω.

Ο διαρρήκτης προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει από το παράθυρο με συνέπεια οι αστυνομικοί και ο εργαζόμενος να αναζητήσουν άλλον υπάλληλο του καφέ, ο οποίος είχε το κλειδί της πόρτας του καταστήματος.

Όταν έφθασε ο υπάλληλος και ξεκλείδωσε την πόρτα, ο διαρρήκτης δεν είχε άλλη επιλογή από το να παραδοθεί στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ