ΙΣΑ: Στηρίζουμε την απεργία των νοσοκομειακών γιατρών

ΙΣΑ: Στηρίζουμε την απεργία των νοσοκομειακών γιατρών

 

Την απεργία και τα συλλαλητήρια των νοσοκομειακών γιατρών που πραγματοποιούνται την  Τετάρτη, στηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι οι πρακτικές των πολιτικών θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία. Ειδικότερα η ανακοίνωση:

«Αντιστεκόμαστε απέναντι στη διάλυση της υγείας, που ξεκίνησε από την Πρωτοβάθμια και τώρα επεκτείνεται και στην Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, και καταγγέλλουμε την ακρωτηριαστική προχειρότητα των ασκούμενων πολιτικών που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία.

Το κλείσιμο των Νοσοκομείων, οι απολύσεις των γιατρών, οι ουρές των ασθενών και η υποβάθμιση όλου του συστήματος υγείας καταδεικνύει μια πραγματικότητα στην οποία ο ασθενής δε μπορεί να επιβιώσει, η μη μόνον αν πληρώσει!!!

Ο ΙΣΑ τάσσεται μαζί με όλο το Κοινό Πανυγειονομικό Μέτωπο των φαρμακοποιών και των λοιπών παρόχων υγείας απέναντι στην εμπορευματοποίηση της υγείας και στις πολιτικές του υπουργείου υγείας που καθημερινά εφευρίσκουν τρόπους να μετακυλύουν την υγειονομική δαπάνη στις τσέπες των ασθενών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ