ΒΙΝΤΕΟ-Τι απαντά η δημοσιογράφος για τη μήνυση της Μακρή

ΒΙΝΤΕΟ-Τι απαντά η δημοσιογράφος για τη μήνυση της Μακρή

Για την πρόσφατη περιπέτειά της, μετά τη σύλληψή της, από τη μήνυση που της υπέβαλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, τοποθετήθηκε η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», Δέσποινα Κονταράκη, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος, η οποία αφέθηκε ελεύθερη, μετά από απόφαση του εισαγγελέα, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ένα όριο προστασίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, υποστηρίζοντας, ωστόσο ότι, όταν υπάρχουν πλαστά και κατασκευασμένα στοιχεία, πρέπει να γίνονται μηνύσεις και δικαστήρια.

«Κανείς δεν πρέπει να έχει το ακαταδίωκτο ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε οι πολιτικοί», επισήμανε η δημοσιογράφος, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα άρθρο γνώμης και χωρίς να έχει προηγηθεί διάψευση.

«Θεωρώ ότι ήταν μία άτυχη στιγμή. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι απόρροια του ηλεκτρισμένου κλίματος που υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφορμή για το άρθρο αποτέλεσαν τα όσα είχε αναφέρει η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ στη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, στις 3 Απριλίου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ