Θάλεια Χούντα: Ακόμα φοβάμαι

Θάλεια Χούντα: Ακόμα φοβάμαι

Στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η Θάλεια Χούντα έδειχνε να έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου, καθώς πίστευε ότι έχουν περάσει μόνο πέντε ημέρες (αντί για 12)  από την εξαφάνισή της.

Οι δράστες δεν της είχαν βγάλει την κουκούλα ούτε όταν έμεινε μόνη στο δωμάτιο όπου την κρατούσαν και απλώς την ανασήκωναν για να τη βοηθήσουν να φάει: “Μου έδιναν καθημερινά σάντουιτς και νερό και μου έλεγαν να μην ανησυχώ, διότι ο άνδρας μου θα κάνει αυτό που πρέπει και εγώ δεν θα πάθω κανένα κακό” είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Όπως περιέγραψε, από την χροιά της ομιλίας τους κατάλαβε πως ήταν πέντε διαφορετικά άτομα που μιλούσαν καθαρά και καλά ελληνικά, όπως και αυτός που επικοινώνησε μία και μοναδική φορά με τον σύζυγό της.

Στο διάστημα της κράτησής της η Θάλεια Χούντα φρόντισε να μην προβάλλει αντίσταση: “Κράτησα την ψυχραιμία μου, δεν είμαι μαγκάκι, σε αυτές τις στιγμές δεν είσαι μαγκάκι, απλώς άρχισα να σκέφτομαι πως μπορώ να αντεπεξέλθω” είπε η δημοσιογράφος, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τις στιγμές που έζησε: “Είναι κάτι το τρομερό να είσαι στο σκοτάδι και να μην ξέρεις τι γίνεται γύρω σου, τι ώρα είναι και τι μέρα. Δύσκολη η κατάσταση, πολύ δύσκολη κατάσταση. Ακόμα και τώρα που είμαι ελεύθερη δεν μπορώ να κοιμηθώ, ακόμα και με τα φώτα ανοιχτά. Βέβαια αυτή η κατάσταση είχε κι ένα καλό για εμάς, εμένα και τον Νίκο, διότι κατάλαβα πια πως ο Νίκος είναι τελικά άνδρας της ζωής μου” είπε.

Πηγή: Εspresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ