Σε κατάσταση επιφυλακής οι φυλακές Νιγρίτας

Σε κατάσταση επιφυλακής οι φυλακές Νιγρίτας

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας, μετά τις αποκαλύψεις των ιατροδικαστών Μηνά Γεωργιάδη και Ελένη Ζαγγελίδου, ότι ο θάνατος του Καρέλι, δεν προήλθε από παθολογικά αίτια, αλλά από κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του πριν από τέσσερα και πλέον εικοσιτετράωρα.

«Σε είκοσι μέρες θα έχουμε και το πόρισμα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας ότι το πόρισμα θα δώσει απαντήσεις και τα εγκαύματα που έφερε στο χέρι του ο βαρυποινίτης .

Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έλαβε χώρα στο νεκροτομείο των Διαβατών Θεσσαλονίκης, η σορός του 42χρονου Αλβανού επέστρεψε ξανά στο νεκροτομείο των Σερρών, όπου και αναμένεται να την παραλάβουν οι συγγενείς του.

Την ίδια ώρα ηρεμία επικρατεί σήμερα στις φυλακές Νιγρίτας, αλλά με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ενδεχόμενη αναταραχή από κρατουμένους.

«Είμαστε τυχεροί που λάβαμε όλα τα μέτρα και ζητήσαμε την πλήρη κάλυψη, μέσω κάμερας, των κινήσεων του βαρυποινίτη Καρέλι, από την πρώτη στιγμή της έλευσής του», δηλώνει σήμερα στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος των εξωτερικών φρουρών του σωφρονιστικού καταστήματος Νιγρίτας, Αθανάσιος Τούσιος και προσθέτει: «δυστυχώς όμως το πρόβλημα των ελλείψεων προσωπικού στις φυλακές παραμένει, ας ελπίσουμε αυτά τα γεγονότα να αφυπνίσουν τους αρμοδίους».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ