Τα 8 ακίνδυνα φυτικά χάπια της νεότητας

Τα 8 ακίνδυνα φυτικά χάπια της νεότητας

 

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ομορφιά και όλοι θέλουμε να την διατηρήσουμε για πάντα. Και μπορεί να μην έχει επινοηθεί ακόμα το φάρμακο που θα μας χαρίσει αιώνια νεότητα, ωστόσο στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα βοηθήματα που υπόσχονται να επιβραδύνουν την διαδικασία γήρανσης του οργανισμού.

Βέβαια πριν αποφασίσετε τι θα χρησιμοποιήσετε καλό θα είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας  ο οποίος ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα σας συστήσει το κατάλληλο συμπλήρωμα και θα προσδιορίσει την ακριβή δοσολογία και να αποφύγετε πιθανές παρενέργειες.

Κορεάτικο τζίνσενγκ

Τα εκχυλίσματα του τζίνσενγκ είναι φυτικές ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό να προσαρμόζεται στις εκάστοτε νέες καταστάσεις, όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι τοξίνες, η γήρανση.  Τα εκχυλίσματα τζίνσενγκ προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό. Ταυτόχρονα συγκρατούν τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς μάλιστα, οι δραστικές ουσίες του κορεάτικου τζίνσενγκ όχι μόνο αυξάνουν τις επιδόσεις μας γενικότερα, αλλά δρουν και διεγερτικά, αυξάνοντας τη λίμπιντο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ