Ο Κατσούλας παρενοχλούσε ανήλικες μέσα από τη φυλακή

Ο Κατσούλας παρενοχλούσε ανήλικες μέσα από τη φυλακή

Τον Μάιο του 2010 και ενώ ο Ασημάκης Κατσούλας εκτίει την ποινή του στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας, απασχολεί και πάλι τις Αρχές.

Μαζί με έναν άλλο συγκρατούμενό του, τον ισοβίτη Θεόδωρο Γεωργόπουλο, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία, κατηγορούνται ότι επικοινωνούσαν καθημερινά με δύο αδελφές 11 και 12 χρονών.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι δύο βαρυποινίτες για περίπου έναν χρόνο επέλεγαν από τους τηλεφωνικούς καταλόγους τυχαίους αριθμούς και χρησιμοποιώντας τα καρτοτηλέφωνα των φυλακών Μαλανδρίνου, έπαιρναν τηλέφωνο ανυποψίαστους πολίτες.

Μάλιστα, εμφανίζονταν ως αστυνομικοί και αφού ρωτούσαν αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, έπειθαν τους γονείς πως κάνουν έρευνα για την παιδική πορνογραφία και ζητούσαν να έχουν συνομιλία με τα παιδιά τους.

Οι δύο ισοβίτες έδειχναν προτίμηση στα κοριτσάκια 11-15 ετών. Στη συνέχεια, αφού οι δύο φυλακισμένοι είχαν αποκτήσει την εμπιστοσύνη τόσο των γονιών όσο και των παιδιών τους, έπαιρναν τηλέφωνο σε ώρες που η μητέρα και ο πατέρας έλειπαν από το σπίτι, προκειμένου να μιλήσουν ανενόχλητοι με το ανήλικο κορίτσι.

Με το πρόσχημα πως θα προβούν σε μια ανώδυνη «τηλεφωνική εξέταση DNA» (!), ώστε να το προστατέψουν από επίδοξους παιδεραστές, έπειθαν το ανυποψίαστο παιδί να προβεί σε άσεμνες πράξεις και να τους τις περιγράφει για να ικανοποιούνται σεξουαλικά.

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ