Θύμα επίθεσης ο Πάσχος Μανδραβέλης

Θύμα επίθεσης ο Πάσχος Μανδραβέλης

 

Θύμα επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην Πάτρα. Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στο πανεπιστήμιο Πατρών προκειμένου να συναντηθεί με τις πρυτανικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του πανεπιστημίου.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν βρισκόταν τη στιγμή εκείνη στο σημείο, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει δηλώσει το συμβάν στην αστυνομία.

 

Το περιστατικό σχολίασε και το  βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στο οποίο θα μετέβαινε το απόγευμα προκειμένου να λάβει μέρος σε εκδήλωση με τίτλο “4 χρόνια μνημόνιο”.

 

“Με λύπη μας μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πάτρα.Ο ίδιος είναι καλά αλλά το αυτοκίνητό του έχει σοβαρές ζημιές, ως εκ τούτου ενδέχεται να μην τα καταφέρει να είναι στην εκδήλωσή μας το απόγευμα, αν και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει.  Αφήνουμε σε εσάς τα σχόλια για το συμβάν!” αναφέρεται στην σελίδα του βιβλιοπωλείου στο Facebook.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ