ΦΩΤΟ-Με τον Μπουλά στο κράνος του

ΦΩΤΟ-Με τον Μπουλά στο κράνος του

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θέλησε να τιμήσει την μνήμη του πολύ καλού του φίλου Σάκη Μπουλά βάζοντας στο κράνος του φωτογραφία του για να τον έχει μαζί του στις διαδρομές  με τη μηχανή, ως ένδειξη της μεγάλης τους φιλίας.

 

“‘Ήμασταν αδελφικοί φίλοι, μαζί στα ταξίδια, μαζί στις θεραπείες του, μαζί σε όλα” εξηγεί ο ηθοποιός στην “Espresso”. Ξεκαθαρίζει δε, από την αρχή πως το ότι έβαλε το πρόσωπο του Σάκη Μπουλά “κορώνα” στο κεφάλι του δεν ήταν πράξη εκμετάλλευσης, αλλά ένας τρόπος να θυμάται το φιλαράκι του, που δεν θα το δει ξανά.

“Δεν θέλω να πει κανείς ότι αυτό το κάνω εσκεμμένα, γιατί θα τα πάρω και θα μιλήσω όπως μιλάνε στον Πειραιά” μας λέει κι εξηγεί πως προέκυψε η ιδέα του να έχει τον φίλο του πάνω στο κράνος του. “Ο Σάκης είχε τρέλα με τις μηχανές, όπως κι εγώ, αλλά λόγω της αρρώστιας του οι γιατροί-ειδικά μετά το μπαϊπάς που έκανε- του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να οδηγήσει ξανά μηχανή. Μου έλεγε ότι ήθελε να αγοράσει μια δική του, μετά μου ζητούσε να τον πάω βόλτα με την δική μου μηχανή και, βέβαια, όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν. Έτσι τώρα που έφυγε από τη ζωή σκέφτηκα να τον πηγαίνω βόλτα έχοντας τον μαζί μου. Και η αλήθεια είναι πως την ιδέα την “έκλεψα” από τον αγαπημένο μου οδηγό μοτοσικλέτας, τον Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος έβαλε στο κράνος του, τον κολλητό του, τον επίσης οδηγό μοτοσικλέτας Μάρκο Σιμοντσέλι, που σκοτώθηκε στο Moto Grand Prix στη Μαλαισία. Με δύο λόγια, θέλω να πω πως αυτό είναι ένα “ευχαριστώ” στον φίλο μου. Η φιλία είναι μια αξία στη ζωή που πρέπει να υπάρχει πάντα, δεν τελειώνει με τον θάνατο- άλλωστε όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε. Το ίδιο πίστευε και ο Σάκης” δήλωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ