ΒΙΝΤΕΟ-«Στου… Κασιδιάρη το κεφάλι»

ΒΙΝΤΕΟ-«Στου… Κασιδιάρη το κεφάλι»

Ένα λάθος εκ παραδρομής έκανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κ. Θεοδοσιάδης, αναφερόμενος στην έκθεση του ΟΟΣΑ και μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο του και την απεργία που έχουν κηρύξει.

Ο κ. Θεοδοσιάδης δήλωσε: «Αυτά που γράφονται στην παρούσα έκθεση δεν δεσμεύουν υποχρεωτικά τον ΟΟΣΑ ούτε είναι οι επίσημες απόψεις του Οργανισμού», επισημαίνοντας ότι η έκθεση λέει ότι γίνονται κάποιες προτάσεις, αλλά χωρίς να έχει μελετηθεί το κόστος και το όφελος από τις προτάσεις αυτές. «Άρα, στου Κασιδιάρη το κεφάλι δοκιμάζουμε και το πολύ – πολύ να διαπιστώσουμε ότι κάναμε λάθος άλλη μία φορά», τόνισε ο κ. Θεοδοσιάδης.

Αμέσως, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης έσπευσε να διορθώσει το λάθος του προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, λέγοντας ότι το σωστό είναι στου κασίδη το κεφάλι. «Είπατε στου Κασιδιάρη το κεφάλι και όχι στου κασίδη το κεφάλι, οπότε θα βγει ο Κασιδιάρης και θα πει ότι ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου είναι εναντίον της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη», είπε ο δημοσιογράφος.

«Αυτό μας έλειπε τώρα», απάντησε ο κ. Θεοδοσιάδης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ