Θρίλερ στην Καβάλα με πτώμα άνδρα

Θρίλερ στην Καβάλα με πτώμα άνδρα

 

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την ταυτοποίηση των στοιχείων της σορού που βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, από άντρες του Λιμενικού Σταθμού Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Πρόκειται για άνδρα, ύψους 1,75μ., αγνώστων λοιπών στοιχείων που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροψία – νεκροτομή.

Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως το πτώμα ήταν ακέφαλο, ωστόσο κατόπιν σχετικών διευκρινίσεων από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, το κεφάλι του άτυχου άνδρα είναι παραμορφωμένο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εικάζεται ότι η σορός ενδέχεται να ανήκει σε αλλοδαπό οδηγό που πριν από περίπου 20 ημέρες έπεσε σε γκρεμό, στη Θάσο. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα βράχια, κοντά στη θάλασσα, χωρίς όμως τον οδηγό του. Τότε, είχε αναφερθεί ότι επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας, ύστερα από ερωτική απογοήτευση. Ωστόσο, η ανεύρεση του πτώματος στην παραλία, κοντά στα Λουτρά Ελευθερών, συνδυάζεται από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές με τον αγνοούμενο άνδρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ