Οι κοριοί “έδωσαν” εγκληματική οργάνωση

Οι κοριοί “έδωσαν” εγκληματική οργάνωση

Μια από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος στην Κρήτη φαίνεται πως κατάφερε να εξιχνιάσει η αστυνομία με μια μεγάλη επιχείρηση να βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο νησί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι έρευνες είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι ενώ ειδική ομάδα οργανωμένου εκλήματος που είχε συσταθεί για την υπόθεση αυτή και στεγαζόταν στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου.  

Μετά από πολύμηνες παρακολουθήσεις της αστυνομίας και την καταγραφή της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της οργάνωσης στήθηκε η επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων.

Μάλιστα η επιχείρηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί πολύ νωρίτερα αλλά τον σχεδιασμό της αστυνομίας “φρέναρε” η απουσία στο εξωτερικό του κεντρικού προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση, η επιστροφή του οποίου σηματοδότησε τις εξελίξεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η δράση της εγκληματικής οργάνωσης είχε να κάνει με τοκογλυφίες, εκβιασμούς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται τρανταχτά ονόματα του Ηρακλείου. Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί που έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Πηγή: cretalive.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ