ΒΙΝΤΕΟ-Κοτσιφάκης: Αυτοί μας απολύουν και θέλουν και να μην φωνάζουμε

ΒΙΝΤΕΟ-Κοτσιφάκης: Αυτοί μας απολύουν και θέλουν και να μην φωνάζουμε

 

Ένταση επικράτησε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθηγητών και σχολικών φυλάκων για τη διαθεσιμότητα στο Σύνταγμα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κάποιοι διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια με νερό στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο κ. Τόμσεν, τη στιγμή που αυτός αποχωρούσε.

Μετά τη λήξη των επεισοδίων, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Οδυσσέας Ντριβαλάς, προχώρησαν σε δηλώσεις.

Ο κ. Κοτσιφάκης δήλωσε: «Καταγγέλλουμε για μία ακόμη φορά την κατάλυση των δημοκρατικών δικαιωμάτων αυτού του λαού να διαδηλώνει ελεύθερα. Αυτοί μας απολύουν και θέλουν και να μην φωνάζουμε».

Από την πλευρά του, ο κ. Ντριβαλάς ανέφερε: «Σήμερα, η κυβέρνηση έδειξε πόσο σέβεται τους Έλληνες εργαζόμενους, αυτούς που αύριο θα είναι απολυμένοι, που θα τους στείλει σε μία αγορά εργασίας 1,5 εκατομμύριο ανέργων, δίνοντας διαταγή να χτυπηθούν δάσκαλοι, καθηγητές και σχολικοί φύλακες. Επίσης, θέλω να τονίσω ότι σήμερα χτυπήθηκε μία καθηγήτρια που μπορεί να ήταν αυτή η καθηγήτρια που έμαθε γράμματα στον αστυνομικό που την χτύπησε και την ψέκασε».

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ