Η Μαργαρίτα Παπανδρέου μιλάει για τη Δήμητρα Λιάνη

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου μιλάει για τη Δήμητρα Λιάνη

Ετοιμο είναι το βιβλίο που έγραψε η Μαργαρίτα Παπανδρέου που έχει (προσωρινό) τίτλο «Γυναίκα πρωθυπουργού», σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε:

«Το έχει γράψει στα αγγλικά, σκόπευε να το εκδώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ακόμα δεν βρήκε πρόθυμο εκδότη και δεν αποκλείει τελικά να το δώσει για μετάφραση και να το εκδώσει στην Ελλάδα. Η κ. Παπανδρέου, 91 ετών, νύφη, γυναίκα και μητέρα πρωθυπουργών, περιγράφει στο βιβλίο της κυρίως τις εμπειρίες που έζησε ως σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου και αναφέρεται στο περίφημο διαζύγιο που πήρε όταν ο ιδρυτής του ΠαΣοΚ γνώρισε την Δήμητρα Λιάνη: «Με πόνεσε πολύ αυτό το διαζύγιο» λέει σε κάποια σημείο του βιβλίου της και αναφέρει πως άλλαξε η ζωή της από τη μια μέρα στην άλλη. Τη μια μέρα ήταν σύζυγος πρωθυπουργού και είχε όλες τις τιμές και την άλλη (όταν ο Ανδρέας γνώρισε τη Λιάνη) έπρεπε να παλέψει για να επιζήσει.

Τώρα τι λέει η Μαργαρίτα για τη ΜΚΟ που ίδρυσε; Έλεγε σε γνωστούς και φίλους της ότι πολύ τη στενοχώρησαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τη δική της ΜΚΟ, διότι είχε παραιτηθεί (όπως έκανε και στις ΕΓΕ) από την προεδρία της ΜΚΟ λίγο μετά την ίδρυσή της. Εν πάση περιπτώσει, πάντοτε βάσει αυτών που λέει, το ΣΔΟΕ είχε ελέγξει εδώ και χρόνια τη ΜΚΟ. Μάλιστα η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου ισχυρίζεται ότι η δική της υπόθεση βγήκε και πάλι στον αφρό για να χτυπήσουν τον Γ. Παπανδρέου».

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ