Πρόεδρος Δ.Σ. Μεγάρων:Θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας δικαστικά

Πρόεδρος Δ.Σ. Μεγάρων:Θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας δικαστικά

Μέχρι και στα δικαστήρια σκοπεύουν να πάνε διεκδικώντας ελεύθερη προσέλευση στην περιοχή τους φορείς του δήμου Μεγαρέων που έκλεισαν σήμερα για λίγη ώρα τα διόδια Πάχης Μεγάρων κι οδήγησαν στην προσαγωγή στην ασφάλεια του δημάρχου Μεγαρέων αλλά και πολιτών.

 Όπως είπε στο enikos.gr ο πρόεδρος του ΔΣ, Θωμάς Κεφαλόπουλος, στη συγκέντρωση ήταν παρόντες ο δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι διαμαρτυρόμενοι  για τις αυξήσεις αλλά και τα νέα διόδια που δημιουργήθησαν σε παράπλευρους δρόμους του δήμου.

«Το συγκεντρωμένο πλήθος ήταν αγανακτισμένο και οι αστυνομικοί έχασαν τον έλεγχο οπότε οι πολίτες έκλεισαν την Εθνική οδό ενώ ήταν προγραμματισμένο να κλείσουμε μόνο τις παράπλευρες οδούς» υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΔΣ που λέει ότι «για να δικαιολογήσουν τη στάση τους έκαναν τις προσαγωγές».

Εκτός από τον δήμαρχο Ιωάννη Μαρινάκη έχουν προσαχθεί ο αντιδήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς, ο επικεφαλής της παράταξης αντιπολίτευσης Χοροζάνης Αντώνης και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Μεγάρων, Νικόλαος Σωτηρίου καθώς και τέσσερις πολίτες.

Ζητούν να έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι  να κινούνται ελεύθερα στα παράπλευρα διόδια και να έχουν μείωση 50% στα μετωπικά διόδια Μεγάρων-Αθηνών.

 

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ