Συνελήφθη δεκατρία χρόνια μετά

Συνελήφθη δεκατρία χρόνια μετά

Μετά από δεκατρία χρόνια από το τριπλό φονικό που συγκλόνισε τη Θάσο και ολόκληρη την Ελλάδα και έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία ενός επιχειρηματία από την Καβάλα, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν 57χρονο Καβαλιώτη επιχειρηματία, ιδιοκτήτη νυχτερινών καταστημάτων και καταστήματος οπτικών ειδών.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και κάτω από άκρα μυστικότητα ο 57χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος προκειμένου να παραπεμφθεί σε δίκη καθώς εκδόθηκε σε βάρος του Βούλευμα από τοσ υμβουλίου Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Μάλιστα, ο συληφθής, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης καθώς κατηγορούταν για ληστείες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εκβιασμούς και χειροδικίες, πριν από ένα μήνα είχε κάνει αιχμηρές δηλώσεις σε βάρος των δικαστών και αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές στάθηκε η «δικαίωσή» του, καθώς ένα κλειδί που βρέθηκε σε θυρίδα του και το οποίο εικαζόταν ότι άνηκε στο θύμα της δολοφονίας στην Καβάλα, τελικά άνηκε σε δικό του αυτοκίνητο. Ο 57χρονος προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπου παρουσία ανακριτή και εισαγγελέα έγινε η ταυτοποίηση του κλειδιού.

Το πρωτί της Δευτέρας αναμένεται να οφηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Καβάλας προκειμένου να απολογηθεί.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ