Έκλεισαν τμήμα της Εγνατίας οι αγρότες

Έκλεισαν τμήμα της Εγνατίας οι αγρότες

Την Εγνατία Οδό Σερρών – Καβάλας, στο κόμβο των Κερδυλλίων, έκλεισαν για περίπου μισή ώρα οι Σερραίοι αγρότες που βρίσκονται με τα τρακτέρ τους παραταγμένα παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, από την Παρασκευή.

Οι αγρότες έκλεισαν την Εγνατία Οδό στις 1.10 το μεσημέρι, πεζοί, κάνοντας ένα ανθρώπινο κλοιό επί της Οδού, εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων.

Στην περιοχή βρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων διεξαγόταν, για τα 20 λεπτά της αγροτικής διαμαρτυρίας, από παρακείμενους δρόμους.

Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκαν δήμαρχοι του νομού Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας.

Στο μπλόκο των αγροτών, το παρών έδωσαν οι κυβερνητικοί Σερραίοι βουλευτές, Φωτεινή Αραμπατζή, Μενέλαος Βλάχβεης και ο Θεόφιλος Λεονταρίδης , καθώς και η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στις Σέρρες, Αφροδίτη Σταμπουλή. Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τις προθέσεις των αγροτών, όσον αφορά τις κινητοποιήσεις τους, καθώς και τα αιτήματα που ζητούν να επιλυθούν, μεταξύ των οποίων είναι, το αγροτικό πετρέλαιο και το φθηνό ρεύμα.

Οι αγρότες προειδοποιούν ότι θα συνεχίσουν και θα εντατικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ