Η απάντηση του χρήστη της Wikipedia στον Κατσανέβα

Η απάντηση του χρήστη της Wikipedia στον Κατσανέβα

«Στο Wikipedia δεν γράφουμε απόψεις», ανέφερε στο enikos.gr ο χρήστης της Διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, κατά του οποίου, ο πρώην βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Δραχμή, Θεόδωρος Κατσανέβας, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα.

Η υπόθεση θα εκδικαζόταν σήμερα, αλλά ο δικηγόρος της ΕΕΛ/ΛΑΚ, (Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα), δεν παρευρέθηκε, όπως ανέφερε ο 21χρονος χρήστης του Wikipedia, και η υπόθεση πήρε αναβολή για αύριο, Πέμπτη, στις 11:00.

Όσον αφορά στην αγωγή που κατέθεσε ο Θεόδωρος Κατσανέβας εναντίον του 21χρονου, ο χρήστης της Wikipedia ανέφερε στο enikos.gr, ότι το λήμμα του κ. Κατσανέβα δεν είναι «κλειδωμένο» από τον διαχειριστή και πως είναι «ελεύθερο» για τροποποιήσεις.

Επίσης, ανέφερε πως οι χρήστες του Wikipedia αναφέρουν ενεργές παραπομπές στα δημοσιεύματά τους και αυτό έκανε και ο ίδιος. «Στο Wikipedia δεν γράφουμε απόψεις», ανέφερε ο 21χρονος και προσέθεσε: «Το λήμμα δεν είναι κλειδωμένο. Κλειδώθηκε στις 22 Απριλίου 2012 από τις 09:35 έως και τις 12:49 από τον διαχειριστή, λόγω πολλών παρεμβάσεων από άγνωστη I.P.». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ