Κρύβουν ναρκωτικά σε… τάφους

Κρύβουν ναρκωτικά σε… τάφους

 

Σε στέκι διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται πως έχει εξελιχθεί τόσο το νεκροταφείο της Παναγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα, όσο και η γύρω περιοχή με τους κατοίκους να καταγγέλλουν πως σχεδόν κάθε βράδυ γίνονται μάρτυρες αγοραπωλησιών.

Όπως αναφέρει το dete.gr εκτός από τα εμφανή σημεία (κυρίως έξω από την είσοδο του νεκροταφείου καθώς και στην απέναντι πλατεία( δεν είναι λίγοι οι διακινητές, οι οποίοι χρησιμοποιούν ως «κρυψώνα» ακόμη και… τάφους! Τάφους οι οποίοι είναι είτε εγκαταλελειμμένοι είτε βλέπουν πως δεν πηγαίνουν συγγενείς για να τους καθαρίσουν και να ανάψουν τα καντήλια.

Εκεί, σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας, οι διακινητές κρύβουν μικρές συσκευασίες ναρκωτικών, κυρίως κοντά στα καντήλια ή σε σημεία ανάμεσα στα κενοτάφια, τα οποία οι «ενδιαφερόμενοι» έχουν ενημερωθεί για την ακριβή θέση τους και τα παραλαμβάνουν…

Οι κάτοικοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν μέτρα τόσο για το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών όσο και για την έξαρση των κλοπών και των διαρρήξεων, ενώ ζητούν από την Αστυνομία να ενισχύσει τις περιπολίες προκειμένου να ενισχυθεί και λίγο το αίσθημα ασφάλειας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ